subota, 2. svibnja 2015.

Listić zadovoljnog pretplatnika,još se čeka Hrvatska.
subota+nedjelja:

nogomet: Fenerbahče-Balikersispor 1,  1.20
nogomet:Cordoba-Barcelona h-1,5,  2,  1.30
rukomet: Hrvatska-Norveška 1,  1.20

kvota:1,88

Ovo je jedan od listića na kojem nema nekakvog insajdera.Ja osobno idem na malo jači ulog jer Fener i Barca imaju motiv  tako da ne vjerujem u nekakvo opuštanje dok će Hrvatska opravdati ulogu favorita na domaćem terenu.

Fenerbahče vodi mrtvu trku sa Bešiktašom i Galatasarayem za naslov prvaka.Na 3. su mjestu sa 60 bodova i zaostaju samo bod te ovakve utakmice jednostavno moraju pobjeđivati.Fener je najbolji domačin lige sa 11 pobjeda i samo 1 porazom u 14 utakmica.Balikersisppor je već ispao iz lige a u gostima primaju 2 gola po utakmici.Domaćini imaju motiv i očekujem da napune mrežu slabašnih gostiju.

O Barceloni neću trošiti riječi,u nevjerojatnoj su formi posebno napadači trio Messi Suarez Neymar koji su ove sezone zajedno zabili 102 pogotka.Cordoba je na posljednjem mjestu i gotovo zasigurno ispada iz lige.Čak 10 poraza iz 17 utakmica igranih na svome terenu.Posljednja 2 dvoboja je Barcelona dobila sa 5:0 .Slično očekujem i sutra.Hendikep !

rukomet: Hrvatska-Norveška 1,  1.20

Norveška je mogu reći iznenadila Hrvatsku prije par dana,odnosno bolje rečeno Hrvatska je sama sebe iznenadila sa novom obranom koju preferira novi trener Babić.Kod kuće će biti druga priča.Hrvatska je kvalitetnija na svakoj poziciji a trener naglašava kako će kontrama i polukontrama slomiti Norvežane,kako god bilo ovo Hrvatska dobija.