ponedjeljak, 20. travnja 2015.

Još jedan prolazan listić:
nedjelja:nogomet : Aldosivi-San Lorenzo  pik 1,  2,10 supersport

Argentina, utakmica počinje u 22h.Gosti su prije 2 dana igrali utakmicu Copa Libertadoresa .Putovali su 3000km u Brazil za taj meč te večeras opet igraju utakmicu protiv Aldosivia.Trener je odlučio odmarati kompletnu prvu postavu te ih nije ni poveo na put. Aldosvi kompletan. Naša opcija je da domaćin dobija poluvrijeme ili kraj.

subota nogomet: Streda-Košice  1,  1.90

Slovačka liga. Streda jako dobar kod kuće sa samo 1 porazom u 12 utakmica.Ovdje su kompletni.Michail ,Seasar i Sarr su dovedeni u zimskom prijelaznom roku i dokazali su se kao kvalitetno pojačanje i oni će biti najveća opasnost za goste.Jedan od razloga zašto sam izabrao ovaj meč je situacija gostiju.Klub je u rasulu. tj. financijskom rasulu ali i na terenu .Zadnje 3 utakmice su glatko gubili a neki govore da igrači na taj način štrajkaju protiv politike i uprave kluba..7 igrača neće biti na raspolaganju u ovom meču: Ostojic(df 24/0), Sekulic(df 25/2), Korijkov(df 21/0)  Kavka(df 20/0) Bukata(mf 18/0)  Basista(df 13/0)  i Novak(att 20/5)

MLB: Minnesota-Kansas 2,  1.80

Moram bit iskren i reći da se ne razumijem u bejzbol.Zvao me kolega i pojasnio kako bi ovo trebalo lagano proći jer za goste baca Duffy koji je odličan i koji ima skor 6:0 protiv  Minnesote. Minnesota ima problema sa napadom jer imaju samo 13" runs" u zadnjih 6 utakmica, uvjerljivo najmanje od svih ekipa.Da ne spominjem sada puste statističke podatke (era,ba, rbi..)Domačini su na 1-5 dok gosti idu po 7. pobjedu zaredom.