petak, 10. travnja 2015.

košarka: Fenerbahče-Efes  h-6.5,  2,  1.30

Kontrahendikep.Par je prolazan ukoliko Efes pobijedi ili izgubi sa najviše 6 razlike. Fener je osigurao playoff i za nih ova utakmica nema velikog značaja dok Efesu igra samo pobjeda jer bi na taj način osiguralo 4. mjesto te izborili 3 utakmice protiv Reala.Zanimljivo je da ova 2 kluba vode srpski treneri i kumovi Obradović i Ivković.Kruže glasine kako je Obradović znao pustiti utakmice Partizanu prošlih godina kada njegovom klubu nisu bili potrebni bodovi.Hoće li pustiti i danas svom dobrom prijatelju? Vidjet ćemo a sigurno je jedno a to da Efes ima motiv i uvjeren sam da ovo glatko prolazi.Zanimljivo je da Supersport još drži 2,10 na pobjedu Efesa dok Bet365 i ostale online kladionice nude 1,65.

tenis: Giraldo-Tipsarević  1,  1,40

Tipsarević se vratio na teren nakon godinu ipol pauze i to se vidjelo u prošlom kolu prije 2 dana.Spasio je 2 meč lopte, napravio 12 dvostrukih grešaka,igrao 3 sata i izjavio kako je dosta umoran.Giraldo ovdje brani polufinale,u prvom kolu je sa lakoćom svladao Silvu prepustivši mu samo 4 gema.Mislim da je ovo poklon kvota s obzirom da neke online kladionice nude 1.30 pa i manje. Giraldo bi trebao imati lagan posao s obzirom da je u takmičarskoj formi i da brani bodove tenisača koji je imao jako dugu pauzu.

nogomet(petak ujutro): Melborne Victory-Newcaste Jets  1,  1.30

U Australiji prve dvije ekipe osiguravaju izravan ulazak u polufinale playoffa i ovo bi trebao biti lagan zalogaj za domačine.Na prvom su mjestu,najbolji su domačini lige sa 8 pobjeda u 12 utakmica i ovdje su kompletni.Newcastle je posljedni na tablici i naravno, nema šanse za playoff.Očajna ekipa sa kratkim rosterom a na njihovu žalost ovu utakmicu će igrati bez 3 standardna igrača:: Kantarovski, Caravella i Neville .Čitao sam neke Australske portale i svi kažu da je ovo jednosmjerna ulica.

ukupna kvota: 2,36